modomio studio

A főváros szívében, a Városliget szomszédságában, a Marek József utca 38. szám alatt 50m2 munkatér vár rád, legyen szó integrál, integratív, beszélgető és kognitív csoportokról akár 20 fővel is, esetleg több mozgást igénylő bodywork, pszichodráma, család- és rendszerállító csoportok akár 15 fővel vagy épp jóga, meditációs és egyéb oktatási-workshop foglalkozások.

A hely rendelkezik 2 szeparált öltözővel, 3 mosdóval és egy kis teakonyhával is, ahol kávé és tea fogyasztására vagy akár ételmelegítésre is van lehetőség. Továbbá takarókat, párnákat és kiépített hangrendszert is biztosítunk számodra, így ezeket sem kell külön hoznod.

Ez a Modomio Studio. Egy hely arra, hogy megmutasd, mi a te utad.

árak:

1 óra: 6000 Ft

7 óra és afeletti bérlés esetén fix 10% kedvezményt adunk.
Hosszabb csoportok vagy több alkalmas foglalás esetén kérd egyedi ajánlatunkat!

Gyakori kérdések

Kattints a Modomio Studio Naptár linkre, ami egy új ablakban megnyitja a terem foglaltsági naptárát.

A naptárban pontosan láthatod, hogy az adott napon vagy épp időszakban a terem szabad, előfoglalt vagy már foglalt és rendezett.

Amennyiben a terem szabad, úgy az általad igényelt napra és időtartamra foglalási igényt adhatsz le.

Görgess le ezen az oldalon a Teremfoglalás menüpontra, töltsd ki az űrlapot, majd küldd el nekünk az üzenetet.

Vedd figyelembe, hogy foglalási igényt adhatsz le egy a naptárban sárgával jelölt előfoglalással jelzett napra is, amennyiben a te igényelt időtartamod a már feltüntetett program – plusz előtte és utána 30-30 perc pakolási idő – időtartamán kívül esik.

Ekkor ugyanúgy küldj nekünk üzenetet és mi felkeressük az előfoglalási joggal rendelkező igénylőt, hogy szeretné-e véglegesíteni és rendezni foglalását vagy esetleg eláll a jogától.

Erre maximum – a véglegesítést is beleértve – 3 nap áll rendelkezésére. Amennyiben véglegesíti a foglalását, úgy sajnos azt az időpontot nem tudod használni, ellenkező esetben azonban rád kerülhet az előfoglalási jog.

Mindkét esetben e-mail formában üzenünk neked a továbbiakkal kapcsolatban.

Az igénylésed követően e-mail útján válaszolunk és visszaigazoljuk a terem foglalhatóságát számodra. Ekkor küldünk egy ajánlatot is, ami egyúttal tartalmazza a házirendet is.

Amennyiben az ajánlatot elfogadod, úgy azt írásos formában tudod megerősíteni felénk és ekkor előfoglalási jogod keletkezik a kért napra és időtartamra.

Minden további lépésről és részletről e-mail formájában részletesen üzenünk neked.

Autóval való érkezés esetén parkolás (fizetős parkolás) lehetséges a terem utcájában, a környező utcákban, valamint közvetlenül a Városligetben található Múzeum Mélygarázsban, amibe a Dózsa György útról lehet behajtani, a Damjanich és a Dembinszky utca közötti szakaszon. További információk a Mélygarázsról a ligetbudapest.hu oldalán.

Közvetlenül a terem bejárata előtt elektromos autó töltésére is van lehetőség.

A Dózsa György út mentén a Dembinszky utcai kereszteződésnél, illetve az Ötvenhatosok tere buszmegállónál áll meg a 30, 30A és a 230-as busz, valamint az István utcai megállónál a 74 és 79-es troli – mind pár perc sétára a teremtől.

Keress minket a Facebookon Modomio Studio néven, ahol információt kaphatsz az új eseményeinkről, tartalmainkról, saját csoportjainkról és más vezetők programjairól is.

Amennyiben pedig szívesen látnád saját eseményedet is az oldalunkon, úgy üzenj nekünk.

Minden további kérdésedet bátran üzend meg nekünk a Kapcsolat menüponton keresztül, amikor az igénylésed leadod.

Ezt követően e-mail és telefon útján is fel tudjuk venni egymással a kapcsolatot, és amennyiben a foglalásod végleges és rendezett lesz, úgy az első alkalommal mindenképpen személyesen is találkozunk a teremnél a helyszíni fontos információk átbeszéléséhez.

A linkekre kattintva PDF formátumban letöltheted a szabályzatokat:

Studio Házirend

Foglalási Szabályzat

galéria

teremfoglalás

Teremfoglalás